Costa del Sol - Fuengirola

UPPDATERING FRÅN SCANDCLINIC COSTA DEL SOL

Här kommer en liten uppdatering från oss på ScandClinic. Vi siktar nu på att öppna igen måndagen den 20 september. Vi hade hoppats på att Covid-19 situationen skulle se bättre ut så att vi kunde öppna tidigare. Vi tror dock att det kommer dröja en bit in på hösten innan situationen förhoppningsvis är mer normal när det gäller restriktioner, resor och flyg.

Vi kan även berätta att vi har rekryterat en ny Specialistläkare i Allmän Medicin och en ny Sjuksköterska med lång erfarenhet av arbete på Vårdcentral. Båda kommer att börja på kliniken när vi slår upp portarna igen måndagen den 20 september.

Ta hand om er och hjärtligt välkomna tillbaka till ScandClinic måndagen den 20 september! 🥰

ScandClinic Costa del Sol är vår andra vårdcentral och öppnade hösten 2019. Du hittar oss på Calle Rodrigo de Triana 1 i Fuengirola, på nära avstånd från buss och tågstation. Här kan du snabbt få träffa läkare eller komma in för provtagning under vårt drop-in, måndagar till fredagar.

Kontakta Costa del Sol

Kontakta oss på ScandClinic Costa del Sol med hjälp av formuläret nedan,
e-post eller via telefon. Vi ser fram emot ditt meddelande!

Vänligen notera: Ditt meddelande skickas som email till angiven mottagare. Vi sparar dina uppgifter från kontaktformuläret en viss tid för kundtjänständamål, men den insamlade informationen används inte i något annat sammanhang, inte heller för marknadsföring.
KONTAKT INFO
Calle Rodrigo de Triana 1 29640 Fuengirola
+34 952 086 603
[email protected]
TOP